Tänään tulee jännittävä ilta kun Serbian Fitnessin EM-kisoissa Jutta on finaalissa!!! Täällä ollaan peukut ja varpaat pystyssä koko päivä ja päivitellään ahkeraan Pakkotoiston sivua, että josko olisi uutisia.

Oma projekti etenee. Otin perjantaina taas itseäni niskasta kiinni ja päivä meni hyvin. Olen niiiiin ylpeä itsestäni! Meillä oli työpaikan kevätkauden lopettajaiset naapurikylillä. Käytiin keilaamassa ja syömässä ja päälle vielä karaoke-baarissa. Onnistuin mielestäni loistavasti, ilman suurempia repsahduksia! Alkomahoolia en ottanut tippaakaan (hyvä minä!!!) ja ruuan otin naudanlihapihvin ilman kastiketta, ristikkoperunoilla. Ne ristikkoperunat ei varmasti ollut terveellisin vaihtoehto, ja olihan niitä enemmän kuin se sallittu 40g, mutta tämä oli sitten varmaan se kuuluisa "tietoinen repsahdus". Hyvää oli, NAM! Ja samaan paikkaaan aion mennä syömään KUNNOLLA sitten kun vaaka näyttää 55kg. Ruokakin on jo valittuna, mutta en sentään tilannut vielä :)

Lauantaiaamuna vaaka yllätti positiivisesti ja näytti 60.1kg!!!! Kohta päästään vitosella alkaviin lukemiin, ei malta odottaa! Tänä aamuna painoa oli 100g enemmän kuin eilen, mutta se ei maata kaada. Eilinen oli henkisesti todella vaikea päivä! Lapsilla oli karkkipäviä ja mättivät yksi juustonaksuja, toinen suklaata ja kolmas vaahtokarkkeja. Isäntä päätti pylleröidä vielä siihen päälle chilinutseilla... AAAARRRRGGGGHHHH! Eikä mulla ollut edes pepsimaxia! Ja kaiken kukkuraksi satoi niin penteleesti, etten uloskaan voinut lenkille lähteä. Mutta niin vain sitkastelin sen ajatuksen voimalla, että ensi viikon perjantaina on MUN pylleröintipäivä! Olen luvannut itselleni palan päättäjäiskakkua ja pari lomanaloitus-siideriä. Lightia, totta kai. Saapa nähdä kuinmoinen morkkis siitä sitten iskee?

Tänään on vakaa aikomus käydä pitkällä lenkillä. Sää näyttää suosivan siinä mielessä, että ei sada. Vaan ei kyllä paistakaan. Nyt tonnikalasalaatin tekoon, lounasaika.