...  niin myös neljän päivän "hela-vapaat".

Tänään oli jälleen kuuma päivä! Kävin aamulla vain puolen tunnin juoksulenkin, ja hiki kaatui päältä pitkän aikaa! Juoksemaan mut inspiroi vaaka. Täytyy tunnustaa, että olen vaaka-addikti ja käyn punnitsemassa itseni aamuin illoin, monesti myös päivän aikana... Ei mitään järkeä, tiedän! Mutta en voi vain kävellä ohi nousematta Nolostunut No, joka tapauksessa. Jutan projektin aikana vaa'alle on ollut ihana nousta, kun joka aamu lukema on ollut pienempi kuin edellispäivänä.

Paitsi tänä aamuna. Hurjat 400g enemmän kuin eilen Huuto. Siis ei määrä eikä mitään, mutta niin vaan otti kupoliin, että juoksemaan piti lähteä.

Illalla oli tarkoitus vielä tehdä kotitreeni, mutta niin se vain jäi. Tuli ukkonen ja koko perhe kokoontui kotiin, niin eipä siinä mamma sitten alkanutkaan yleisöä viihdyttämään. Vaikka monestihan lapset vaan lähtee mielellään mukaan ja kisaamaan.

Herkkuhoukutuksia ei tänään ollut, vaikka siippa ja lapset tuhosivat paketillisen jaffa-keksejä Kieli ulkona. Kuolasin vaan kiltisti vieressä ja join lasillisen pepsimaxia.

Huomenna tosiaan pitäisi taas orientoitua töihin! huh, huh! Motivaation on kyllä pahasti hukassa, mutta onneksi kesäloma siintää jo kolmen viikon päässä. Aamulenkki jää taas väliin, siippa menee niin aikaseen töihin, enkä uskalla jättää lapsia keskenään nukkumaan. Mutta illalla olenkin menossa salille, tuskin maltan odottaa!

Iltarahka paisuu vatsassa, joten aika mennä unten maille. Hyvää yötä!