Tiistaina 4.5. se alkoi. Vakaalla päätöksellä saada tämä mamma timmiin kuntoon.

Dieetit ja laihdutuskuurit jos monenmoiset koettaneena päätin, että nyt onnistuu! Eli lähdin mukaan Jutta Gustafbergin projektiin, jossa hän blogissaan antoi neljän viikon ruokavalion ja treeniohjelman. Melkeinpä pilkulleen olen ruokavaliota noudattanut. Olen todella ylpeä itsestäni, että ainoa "repsahdus" on se, että viime viikolla kun kokoustettiin paikallisessa ravintolassa, tilasin tonnikalasalaatin (ilman ananasta ja kastiketta) ja todennäköisesti söin liian paljon.

Projektin aikana paino on tippunut 2kg (nyt on siis päivä nro 12 menossa). Senttejä en ole mittaillut, mutta olo tuntuu kevyeltä ja turvotus on poissa. Housut eivät ahdista ollenkaan :) Lähtöpaino oli 64kg (pituutta hurjat 158cm) ja tavoitteeni on 50kg.

Liikuntaa en ole ehtinyt harrastaa ohjelman mukaisesti, mikä harmittaa ihan hirveästi! Mutta koko ajan parhaani yritän ja se riittäköön. Olen tehnyt Jillian Michaelsin 20 min kotitreeniä ja siihen päälle Jutan kotitreeniä. Muutaman kerran olen käynyt salilla, zumbassa ja uimassa. Lisäksi kärrykävelyt Juniorin kanssa ovat mieluisia.

Uskallanko edes tunnustaa, että aamulenkillä (tyhjällä vatsalla) olen käynyt vain kerran! Helatorstaina nousin aamulla ennen seitsemää ja lähdin köpöttelemään. 60 min lenkistä jaksoin juosta putkeen 25 min, mikä tuntuu ihan uskomattomalta saavutukselta! En ole juossut sitten nuoruusvuosien, ja silloinkin hyvin vähän.

Siellä hiljaisuudessa hölkötellessäni keksin itselleni tavoitteen: haluan juosta puolimaratonin Kittilän/Levin ruskamaratonilla syksyllä 2011! Ääneen en ole siitä vielä kotona puhunut kun pelkään sen vain aiheuttavan naurunremakan, mutta täytyyhän elämässä haaveita ja tavoitteita olla! Vai mitä?