Viimeinen kouluviikko on ollut todella pitkä ja rankka! Onneksi loppurutistus alkaa olla takana! Enää lakkiaiset edessä ja niistä voi vaan nauttia.

Koko viikon meillä on ollut myös mummu sukuloimassa. Se on sekä helpottanut elämää, että tietysti asettanut myös velvollisuuksia.

Maanantaina kävin puolen tunnin lenkillä, samoin tiistaina. Keskiviikkona kävin tunnin huhkimassa salilla ja torstaina ulkona SYÖMÄSSÄ. Oli kyllä namia kanasalaattia, vaikka frendit söivät pitsaa.

Eilen oli pylleröintipäivä! Ensin ei meinannut millään lähteä liikkeelle ja tuntui että kannattaakohan mun sittenkään... Nooh, kyllähän se äkkiä muistui sokerin "ihanuus" mieleen. Loppujen lopuksi tuli herkuteltua pala täytekakkua, pari keksiä ja isohko pussillinen karkkia! Lounaaksi söin riisiä ja lohta, jopa kalakastikkeen kera. Päivälliseksi grillattua kanaa ja paprikaa. Joten ei paha morkkis. Vähän toki. Ja päätökseni että en pidä herkuttelupäivää joka viikko, on varmasti "viksu". Muuten olisi hyvin helppo palata entiseen elämään. Mutta nyt takaisin ruotuun ja aamupuuron syöntiin!!!!