Nää viimeiset kymmenen päivää on olleet ihan kamalia mun dieetin kannalta, mutta ihania elämän ja kesän kannalta... Olisko tilanne sitten niinkuin +/- 0. Ainakin puntari sellaista näyttää, eli palattu sinne toukokuun alun lukemiin. Aivan järkyttävää ja hävettävää!!!!!!! Huuto Liikunta on ollut vähissä, ruokaa ja herkkuja on ollut aivan liikaa, samoin juomapuolta. Tätähän se on aina ennenkin ollut, alusta aloittamista. Sillä erolla vaan, että en enää odota maanataihin, vaan aloitan heti.

Viime tiistaina siis systeri perheineen saapui. Sen jälkeen liikunta oli hyvin vähissä, ne päivät ja illat vaan "meni". Perjantaina kävin kärrykävelyllä ja lauantaina osallistuin kuin osallistuinkin Tynkä Maratoniin. En uskaltautunut kilpasarjaan, mikä jälkeenpäin hieman harmittaa. Kuntosarjassa ei otettu aikaa, mutta sykemittarini ajan mukaan olisin sijoittunut n. 15 sijan kieppeille. Matkaahan oli siis 4,2km ja jaksoin ihan hyvin. Sää oli mainio, ei liian kuuma.

Maanantaina me ajettiin Itä-Suomeen mökkeilemään. Kolme päivää grillausta ja ulkona syömistä. Yksi päivä vietettiin Kouvolassa Tykkimäellä ja minäkin yllätin itseni uskaltautumalla moneen laitteeseen, ei mennyt ranneke tällä kertaa hukkaan. Hellettä piisasi, eikä tänäänkään ole tarvinnut palella, vaikka takas kotona ollaan jo ja sysse perheineen suuntasi kotia kohti.

Eilen illalla kävin mun vakilenkin, 7km, mutta en kerta kaikkiaan jaksanut juosta koko matkaa!. Enkä voi pelkkää kuumuutta syyttää. Tänä aamuna tein Jillianin jumpan vieraiden lähdettyä ja OMG mikä hiki tuli! Mulla ei oo koskaan ennen kirjaimellisesti kaatunut hiki päältä! Illalla käyn vielä kuntosalilla. Joudun kohta luopumaan ihanaisesta kulkulätkästäni, eikä kesälomaakaan ole jäljellä kuin rippeet! Glups!

Jos saisi jostain virtaa ajella lauantaina Haapajärvelle Kuusaan maratonille. Vois kokeilla elämänsä ensimmäistä kymppiä! Kuntosarjassa edelleen... mutta, mutta. Olisihan sekin jo itsensä voittamista, ja voisi lievittää noita kilosuruja.