Taivaalle on kerääntynyt niin tummia pilviä, että kohta sataa! Kotiuduin juuri kuntosalilta. Olipa mukava pitkästä aikaa rehkiä sielläkin. Ainoa nainen olin taas paikalla, mutta mitäpä tuosta. Hien sain pintaan ja kaloreita paloi. Tuskin nyt enempää kuin sen syömäni kismetin verran, mutta kuitenkin Nolostunut.

Aamulla käytiin taas juniorin kanssa kärrykävelyllä. Neiti alkaa pikkuhiljaa kyllästyä meidän lenkkeihin, eikä millään malttaisi istua paikallaan. On välillä otettu lelujakin mukaan, niitä saa sitten keräillä ojanpientareilta. Jutunaiheetkin tuollasen 2,5 vuotiaan kanssa on rajalliset.

Ja aamulla tuli myös iloisia uutisia puntarilta! Paino oli tippunut, tai nesteet lähteneet liikkeelle, ihan mitä vaan, mutta lukemat olivat 59,3 Nauru. Vaikka viikko oli mitä oli syömisten (ja juomisten) suhteen, puhumattakaan liikunnasta.

Kävin tänään myös naapurikylillä kirpparilla. Löysin itselleni kaksi kivaa treenipaitaa, Niken ja Rönischin, eikä maksanut paljon. Ostin myös Polttouhrit dvd-boxin. Minisarja 70-luvulta, natsisaksaan sijoittuu. Citymarketista löysin myös Fastin juomaa, jippii.

Tänä iltana olisi tarkoitus vielä imuroida ja pyyhkiä lattiat. Seuraavat kesävieraat (systeri perheineen) saapuvat huomenna, ja koirien karvoja on taas joka paikka täynnä. Siippa lähtee yövuoroon kun päivällä oli taa liian kuuma hänen työntekoonsa, saapuu aamuviideltä nukkumaan, joten ihan aamusta ei voi alkaa siivota. Parempi siis hoitaa nyt alta pois kun ei nuo meidän lapsetkaan varmaan nuku ennen puolta yötä. Ei edes juniori, joka torkahti autossa.

Eilen illalla aloin lukea Maeve Binchyn kirjaa Unelmien kaikuja. Rakastan Binchyn kirjoja, ne on just sellasta kevyttä kesälukemista. Mun kokoelmista puuttuu hänen kaksi teostaan; Tulikärpästen kesä ja Lasijärvi. Jos jollakulla lukijallani löytyy, niin olisin valmis ostamaan! Kovakantisena tietenkin.

Nyt sataa jo!