Vieraat lähtivät eilen, kylläpä tuli haikea mieli ja talo tuntui todella hiljaiselta! Vierailu meni mainiosti. Vaikken treenaamaan ehtinytkään, näytti vaaka tänä aamuna vain 100g enemmän kuin maanantaina. Ja söin (ja join) kuitenkin monta päivää "ohi dieetin" ihan hyvällä omalla tunnolla.

Tänään onkin ollut sitten tehokas päivä. Aloitin aamun jumpalla. Hiki virtasi, vaikka ulkolämpötila on sateen ansiosta ollut alle 20 asteen koko päivän.

Päivällä pääsin hemmottelemaan itseäni kosmetologille. En olekaan vuosikausiin käynyt, kylläpä teki hyvää! Otin sellaisen ultra-kasvohoidon, siihen kaupan päälle aivan ihana kasvohieronta! Tollaseen kun ois varaa säännöllisesti! *unelmoi*

Illalla käytiin juniorin kanssa tunteroisen kärrykävelyllä, ja vielä Suurimman Pudottajan lopuksi ehdin soutulaitetta rääkkäämään, tosin vain vartin ajan.

Mutta huomenna jatketaan. Meille on koko ensi viikoksi tulossa sukulaisia kyläilemään. Eli seuraava haaste on lähempänä kuin arvaankaan. Onneksi sukulaisille voi sanoa, että "nyt saatte viihdyttää itse itseänne, tämä mamma lähtee lenkille".