Oon siirtynyt yöihmiseksi jälleen, tuntuu ihan paluulta nuoruuteen. Paitsi aamuisin kun Juniori herättää, mutta onneksi ei yleensä ennen yhdeksää. Viimeyönä katselin digiboksilta Greyn anatomiaa kolmeen saakka, ja pillitin naama turvoksissa, silmät punaisena Izzien kohtaloa... Oli pakko laittaa nauhalle tämänkin päiväinen jakso, ei viitsi lapsia pelotella vollottamalla keskellä päivää. Greyn anatomia on uusi tuttavuus minulle, hienoa aloittaa viidennestä kaudesta Silmänisku. Eikä sitäkään alusta saakka, satunnaisesti aiemmin seurannut, niin että henkilöt olivat kutakuinkin tuttuja. No pakkohan se oli heti tilata ensimmäinen tuotantokausi boksina, ja päätin, että jos joskus saan sen katsottua niin tilaan jatkoa. Ei kuitenkaan maksanut kuin vajaa 15 egee koko eka tk.

Hellettä on pidellyt, ja juhlaa juhlan perään. Sunnuntaina oli mun kummipojan rippijuhla ja siellähän oli pöytä koreana. Mun itsekuri on vissiin vähän pitemmällä kesälomalla. Maanantaina puolestaan juhlittiin esikoisen kymppisynttäreitä ja siitä eteen päin rääppiäisiä. Eiköhän kohta kaikki makea (ja suolainen) ole tuhottu, että pääsisi eroon kiusauksista.

Vaikka ruokavalio on ollut ihan retuperällä, viikon liikuntasuorituksiin olen tyytyväinen. Maanantaina synttäribileiden jälkeen kävin punttisalilla pikaisen treenin. Ulkona oli kuuma, ja niin oli salillakin! Kokeilin ensimmäistä kertaa juoksumattoa (oli niin hiljaista, ettei kukaan olisi päässyt nauramaan, jos olisin lentänyt nenälleni). Se oli kivaa! Taidan talvipakkasilla juosta siellä!

Tiistaina käytiin Juniorin kanssa kärrykävelyllä. Samalla eksyin paikalliselle kirpparille ja ostin sieltä "tavoitepaidan" kokoa S. Maksoi vaan euron, joten raaskin investoida, vaikkei se sitten ikinä tulisikaan minulle mahtumaan. Yrittää aion kuitenkin. Illalla kävin vielä juoksulenkillä kun ilma vähän viileni. Kulki ihan hyvin, ja kerrankin mp:n napit pysyi korvissa koko reissun! Halleluja.

Tänään kävimme päivällä taas vajaan tunteroisen kärrykävelyllä. Oli pakko hakea pepsimaxia Päättämätön. Ilma oli eilistä hieman viileämpi, jo ihan "normi". Illalla melkein meinasi paleltua... no ei sentään! Yllätin itseni ja kävin myös tänään juoksemassa. Jalka nousi ihan hyvin, mutta se penteleen mp!! Voi damn, tänään napit ei taas pysyneet korvissa yhtään ja puolen välin jälkeen paloi pinna ja kiskoin ne kokonaan veks. Mukavampihan se ois musiikkia juostessa kuunnella kuin omia ajatuksiaan, mutta kun ei kerta kaikkiaan jaksanut enää niiden kanssa leikkiä.

Eli summa summarum, liikuntaan tyytyväinen, hyvä minä. Ruokavalion kanssa parantamisen varaa. Huomenna uusi päivä ja uusi yritys.

Nyt katsomaan vieläkö Izzie on hengissä. Nenäliinat on viritettynä.