Terveisiä Kokkolasta! Siippa lähetti minut tänne minilomalle keskittymään ihan vaan itseeni Pusu. Olen niin iloinen! Ilmeisesti meidän keskustelumme suhteen jatkosta ovat saaneet hänet miettimään asioita minunkin kannaltani ja suunta vaikuttaa erinomaiselta.

Aamulla siis pakkasin auton ja ajelin tänne. Olin varannut ajan Actilife kuntokeskukseen kehonkoostumusmittaukseen, mutta kaikki ei mennyt aivan putkeen. Aikani oli unohdettu, ja jouduin kärttyisenä odottamaan yli puoli tuntia, että sain palvelua. Kärttyisenä siksi, etä ennen mittausta pitää olla 4h syömättä ja juomatta. Sitten mittaustilanne oli nopeasti ohi, olisin kaivannut hieman enemmän tulkintaa tuloksista Otsan rypistys. No tässä kuitenkin mitä osaan tulkita itse:

TANITA BODY COMPOSITION ANALYZER

BMI 24.8
FAT% 28.5% (pitäisi ikäiselläni olla välillä 21-33%)
FAT MASS 17,6kg (suositukset 11.8 - 21.8kg)
FAT FREE MASS 44,3kg
TBW 32,4kg (tästä mulla ei ole hajuakaan mitä tarkoittaa!!??!!)
Lisäksi on vielä käsien, jalkoje ja keskivartalon rasvaprosentit ja mietin nyt, että onkohan toi kesivartalon rasva nyt sitten sama kuin viskeraali? Ei voi tietää...

Aion käydä uusintamittauksessa kunhan saan painoa pudotettua, ja sitten on "kiva" verrata onko lähtenyt läskiä vai lihaksia.

 

Loppupäivä menikin sitten shoppaillessa. Muutaman kivan paidan ostin itselleni, mutta "paras" hankintani on Clas Ohlsonilta ostamani pyörän ajotietokone:

1281459476_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Se on langaton Sigma-merkkinen vempele ja sisältää 10 erilaista toimintoa, mistä mulle tärkeimpiä matkamittari ja nopeusmittari.

Illalla kun mutkan kautta kävelin hotellille, huomasin paikallisessa puistossa Zumbaavan porukan! Voi että olisi ollut kiva osallistua!!! Mutta en ollut varustautunut sopivilla kengillä/vaatetuksella, ja olihan niitä ostoskassejakin harmina... Mutta eiköhän shoppaillessa ja ympäri kaupunkia kävellen ole muutama kalori karannut.

Ja pelastuksena vielä bongasin Anttilan alakerrassa kuntosalin ROK, ja siella on huomenna Zumba! Sinne siis, sillä kävin varmistamassa, että kertamaksullakin saa osallistua ja tilaa on!

Päivän syömiset on olleet lomasyömistä... Kun pääsin Tanita-mittauksesta, menin Subway:hin ja ostin sub aterian:

1281459939_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Subway Club (juustolla ja "kevyt"majoneesilla), light cokis ja keksi, totta maar!

Iltapalaksi nappasin vielä kaupasta mukaan kana kolmioleipiä, joiden kalorimäärän (valitettavasti) tiedän...

Koko automatkan tänne harmittelin kun uimapuku jäi kotiin. Ihan turhaan harmittelin, sillä hotellin uima-allas on pois käytöstä! Eli nyt voin illan keskittyä rästiin jääneeseen lukemiseen. En ole tainnut mainita, että kaiken muun ohella opiskelen avoimessa yliopistossa ja mun on PAKKO saada yksi lukemispäiväkirja tehtyä ennen elokuun loppua. Kirja minulla on, ongelma on siinä, että sivuja on 566 ja olen menossa sivulla 33. Ei paljoa jäljellä Nolostunut. Unohtamatta sitten kirjasta tehtävää oppimistehtävää. Yök, minä olen aina inhonnut kaikenmaailman oppimis- ja lukemispäiväkirjoja! Mutta ei siitä tässä vaiheessa enempää, koska siihen on vielä matkaa about 533 sivua...

Illanjatkoja!