Nyt se on sitten juostu! Ruskamaratonista vartti. Ja ensi vuonna on edessä puolikas! Sää oli aivan mahtava, ihan paras juoksukeli ja teinkin ihan mukavan ajan. Pääsin tavoitteeseeni ja olin sadan "parhaan" joukossa.

Alku tuntu vähän hankalalta kun ensimmäiset pari kilsaa oli nousua. Aakeella laakeella Pohojanmaalla kun ei ole moiseen tottunut, niin piti tosi varovasti lähteä liikkeelle, ettei heti hyydy totaalisesti. Missään vaiheessa ei oikeastaan tullut sellaista oloa, että tästä ei tuu mitään, eikä mun tarvinnut ottaa kävelyaskeleita kuin juottopaikalla. Maaliin oli kiva juosta ihan lennossa alamäkeä. Tunti ja neljä minuuttia alittui, joten kesän "ennätys" parani melkein viidellä minuutilla, vaikka matka oli 300m pitempi. Joten happyHAPPYjoyJOY!!!

Ruokailu onkin mennyt sitten juhlinnan puolelle, eikä siitä sen enempää :O, voi olla että punnituspäivä pudottaa taas kerran maan pinnalle. Mutta, huomenna edessä ajopäivä, kun kotimatka alkaa. Olis kyllä voinut olla vielä pitempään ja nauttia ihanista ruskan väreistä! Ja tuoksusta!