Olen ollut kahden vaiheilla tämän syksyn kanssa, että tykkäänkö vaiko en. No, nyt alan kääntyä taas sen puoleen että syksy sucks! Ai miksikö? No kun tähän aikaan illasta on jo niin pimeää ettei uskalla lähteä juoksemaan!!! Kesällä saattoi lenkin vetaista vielä kymmenenkin aikaan. En tykkää pimeästä! Sen lisäksi tuolla pihalla tuulee ihan kamalasti. Vesisateen vielä kestäisin, mutta yhdistettynä tuohon puhuriin...

Siispä nyt hirvittää myös, että tuliko haukattua pikkasen liian iso pala kun lähdin mukaan Magdan juoksuhaasteeseen. Kilometrejä on koossa ihan säälittävä määrä ja syyskuu on jo puolessa. KÄÄÄÄÄK! Ei voi muuta sanoa.

Zumba oli tänään peruttu ohjaajan sairastumisen vuoksi, mutta tulipahan salilla käytyä. Olen nostanut painoja "huimasti", siis omaan aloitustasoon nähden. Nyt pitää tosissaan miettiä, että meenkö huomenna salille vai juoksemaan... vaiko molempia? Illalla vielä pikkuneidin jumppa. Hän on jo ihan innoissaan menossa "pomppimaan".

Painojuttujakin oon miettinyt ja päättänyt nyt ennen kaikkea keskittyä liikuntaan. Unohdan ruokien punnitsimiset sun muut, ja keskityn liikkumaan mahdollisimman paljon. Toki sen verran pitää ruokaa vahtia, että ei ihan järkyttäviä annoksia syö, tai herkkuja koko ajan, mutta muuten aion ottaa rennommin. Ei pää kestä muuten jatkuvaa jojoilua. Puntarinkin saisi heittää nurkkaan vähäksi aikaa, jaksaisi sitten taas ryhdistäytyä.

Ensi viikko enää jäljellä helppoa työjaksoa ja sitten seuraavan kuuden viikon jaksoksi työmäärä tuplaantuu. Huoh! Päivä kerrallaan.

Mukavaa loppuviikkoa kaikille!