Loppuviikko meni nopeasti. Torstain suunnitelmat meni täysin uusiksi kun poitsujen päästä löytyi kutsumattomia vieraita :( Ja perjantai sitä myöten myös meni pesujen ja pyykäysten merkeissä. Huoh! Toivottavasti selvittiin tällä!

Perjantai-iltana käytiin porukalla Raahessa zumbailemassa Master Classin merkeissä. Ensin tunnin veti zumbaa puolalainen Izabela Kin. Vautsi vau mikä kroppa!!! Mitkä lihakset!!! Kyllä kannatti pari tuntia körryytellä paikalle. Izan jälkeen vielä puoli tuntia paikallisten (?) ohjaajien parissa ja kotimatkalla oli kiva tunnelma!

Lauantaina oltiin lasten kanssa keskenään päivä. Käytiin pitkällä pyörälenkillä (22km) ja pojat jaksoivat polkea tosi reippaasti. Välillä pysähdyttiin sillalle katsomaan maikkuuko kala, sitten ihailtiin traktoreita, koirien leikkipuistoa (agility-rataa), lehmiä, heppoja... Välillä juotiin, välillä syötiin ja kerättiin ojan varsilta tyhjiä pulloja. Kunpa elämä olisikin aina yhtä huoletonta! Tähän meidän retkeen meni kaikenkaikkiaan pari tuntia.

Illalla suunnattiin vielä koko perheen voimin sinne koirien leikkipuistoon. No, eihän noi meidän soffachampioonit alkaneet millekään. Seniori 8v vain nuuski reunoja ja merkkaili, ja istui sen jälkeen portin edessä tosi tympääntyneen näköisenä. Juniori 4v kirmasi kyllä ympäriinsä, mutta kiersi kaikki esteet taidokkaasti. Ainoa mikä luonnistui, oli tunneli. Mutta tulipahan ulkoiltua! Ja minä sitten vielä juosta kirmaisin sieltä kotiin, 9km. Alkumatka oli taas ihan hirveä ja maha oli jumissa ja kylkeen pisti. Keskivaihe meni tosi helposti ja lopussa takapuoli jämähti! Aika about 55min.

Tänään on ollut rento päivä. Kerättiin viimeiset omenat puista, keitettiin omppuhilloa ja paistettiin omenapiirakkaa. Tupper-kutsuillakin käväisin, en kyllä tilannut mitään, kun eilen taisi Visan kanssa vähän lipsahtaa zumbavaate-tilaus Hollantiin... Välillä ajatus tulevasta työviikosta on ahdistanut, yleensä se ahdistus iltaa kohti vaan pahenee. Tänään mietin myös, että mitä ihmettä mulla mahtoi päässä liikkua kun kuvittelin että kaiken tämän härdellin keskellä mulla olisi aikaa opiskella?!?!?

Ai niin, ja siippa sitten pyynnöstäni on piilottanut meidän puntarin jonnekin autotalliin! Ja vaikka kuinka vinkuisin, uhkailisin ja kiristäisin, niin sitä ei saa palauttaa ennenkuin lokakuun 18. päivä. Jutta-dieetin pohjalla jatkan; paljon proteiinia,  vähän hiilihydraatteja. Mutta sallin rasvat ja pari ruisleipää per päivä + pähkinöitä. Katotaan mitä sillä reseptillä syntyy! Ja liikuntaa edelleen vähintään 5h / viikossa. Tällä viikolla liikunnan määräksi tuli 8h! (ja silti paino vaan nousi).

Ensi viikolla alkaa kansalaisopiston jumpat. Päällekkäisyyksien vuoksi pääsen osallistumaan vain syvävenyttelyyn, mutta odotan sitä paljon! Naapurikunnan juoksukoulukin kiinnostaisi, mutta siinä tulee taas rahakysymys vastaan...

Oikein mukavaa tulevaa viikkoa kaikille!