Tänään on ollut hyvä päivä ja positiivisia ajatuksia pää täynnä :D Tällaisista kun voisi nauttia useammin!

Okei, nyt on siis hyvä olla! Takana tunti mahti-zumbaa! Uudet kappaleet alkaa sujua pikkuhiljaa. Onpa ihana huomata, että esim. hiphop, joka alkuun tuntui aivan mahdottomalta, menee jo ihan siedettävästi! Antaa uskoa, että kyllä se tänään ekaa kertaa vedetty Bollywoodkin alkaa jossain vaiheessa sujua! Että mä tykkään zumbasta!!!!!!!  Tilasin lapsenvahdin viemään pikkulikan huomenna jumppaan, ja itse suuntaan samaan aikaan naapurikylille zumbaan :) ja perjantaina on taas oma vakizumba, eli ei voi muuta kuin hymyillä ja nauttia pitkän synkän kauden jälkeen!

Opiskelutehtävätkin on hieman edenneet. Sain viime viikonloppuna kirjoitettua 2/3 osaa mun lukemispäiväkirjasta. Täyttä sontaahan se teksti on :D, mutta jospa se riittäisi läpipääsyyn? En aio nyt stressata hyvillä arvosanoilla, vaan saada tää homma tehdyksi. Ensi viikonloppuna kirjoitan sen kyllä loppuun, ettei taas jää roikkumaan. Seuraavan opintojakson kirjatkin oon pistäny tilaukseen. Toivottavasti postin lakkoilut ei hidasta paketin tuloa ihan älyttömästi.

Marraskuussa on paljon kaikkea mitä odottaa. Ensi perjantaina on ekat pikkujoulut!!! Siitä se alkaa. Viime vuosi oli oikeastaan eka vuosi kun kävin useammissa pikkujouluissa, ja tänävuonna näyttää suunta jatkuvan. Mutta ensi viikkoa odotan kyllä todella innokkaasti! Zumban jälkeen kamulle saunomaan ja aloittelemaan ja sitten kuuntelemaan paria paikallista bändiä ja loppuillasta karaokea. Jee, jee!

Siitä seuraavalla viikolla lähdetään työkaverin kanssa Helsinkiin koulutukseen to-su. Jippijaijeee!!! Lauantaina aion päivällä "karata" hetkeksi koulutuksesta ja käydä Valtterin kirppiksellä, jota "kaikissa" blogeissa kehutaan. Toivotttavasti sieltä löytyy minullekin jotain. Sunnuntaina tapaan vanhan opiskelutoverin. Ollaan viimeksi nähty about 10v sitten! Toivottavasti juttu luistaa vielä.

No Helsinki-viikonlopun jälkeen on suunta Kalajoelle Jope Ruonansuun show:ta katsomaan -> pikkujoulut. Ja jälleen hotelliyö luvassa. En ole varsinaisesti Jope-fani, mutta odotan kyllä show:ta. Aatteleppa ite! Ja jouluruokaa, mutta sitä ei passaa miettiä vielä, tulee vain nälkä! Aamulla jos on virtaa, niin uimaankin ehtii ennen kotiinpaluuta.

Niin, ja onhan noiden kahden viikonlopun välissä myös mun synttärit :) 25v tulee taas kerran täyteen, eikä mitään juhlia ole luvassa. Baileys kakkua oon monesti halunnut kokeilla tehdä, mutta ehkä sen aika ei ole vielä. Siippa tilasi minulle ennakkosynttärilahjaksi Sunnysilta paidan, jonka aion saada mahtumaan päälle ensi perjantaina! Housut / legginsit pitäisi vaan vielä löytää. Tai, löytäisihän ne varmaan jos ehtisi katselemaan! Töissä oon ollut aamuhämärästä iltahämärään, mutta huomaatteko positiivisen asenteeni; ei kuitenkaan pimeästä pimeään :D

Yksi nolo paljastus on tehtävä myös... Aattelin yrittää nutrata torstaista torstaihin... Ostin tänään metsämarjanmakuisia pirtelöitä, ja ajttelin yrittää pysyä tiukkana. Tiedän, ettei nutriletti oo mikään fiksu ratkaisu, mutta kun mietin paaston ja nutrrauksen välillä, niin päädyin tällä kertaa pirtelöihin. Kolmen päivän satsi on valmiina ja jos tuntuu, ettei onnistu, tai energia ei riitä, niin en aio siitä itseäni ruoskia. Ja jos vähän tätä nestepöhöä saa laskemaan niin kyllähän se oloa helpottaisi. Aamupuuroa voi kyllä tulla ikävä!

Nyt saunaan! Ja sitten nukkumaan... Toivottavasti tänään ei tarvitse Nukkumattia odotella, parina iltana on ollu matilla suunta hukassa!