Tänään on ollut oikeastaan aika mitäänsanomaton päivä! En ole saanut kertakaikkiaan mitään aikaiseksi, ja se harmittaa. Oon vaan roikkunut netissä ja löhönnyt sohvalla ja haaveillut herkuista. Tällä hetkellä haluaisin tosi kovaa halloumi-juustoa. NAAAAAAAMMM! Mutta kanapöperö-lounas odottaa, että kävisin kimppuun. Paistelin taas kerralla isomman annoksen ja jaan rasioihin valmiiksi. Seuraksi wokkivihanneksia ja kananmunan valkuainen.

Törmäsin Myllynparas sivuilla tällaiseen uutuuteen:

1283423580_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mietin, että passaisikohan tuo Jutan haasteeseenkin pastan osuuteen. Chilin ja voimakkaiden mausteiden ystävänä tekisi kovasti mieli kokeilla! Onko joku jo kenties maistanut?

Eilen tein Jillianin jumpasta taas kakkososuuden ja se on edelleen niin killer! Illalla kävin vielä tunnin zumbassa naatiskelemassa. Aamulla en meinannut päästä sängystä ylös! Reidet on aivan hellänä, samoin kädet ja siitä on kiittäminen Jilliania. Tänään välipäivä siitä jumpasta laiskuuden vuoksi, mutta illalla ajellaan kaveriporukalla naapurikaupunkiin vielä kerran zumbaamaan. Joten suunnittelemani juoksulenkki ei onnistukaan tänään vaan siirtyy kenties huomiselle.

Juoksuista puheenolle Magdan blogissa on juoksuhaaste. Syyskuun aikana olisi juostava 60km ja lähden mukaan kokeilemaan rajojani. Elokuun juoksukilometreillä ei kyllä voi brassailla, ja syyskuu vesisateineen hieman pelottaa, mutta yrittänyttä ei laiteta. Vai miten se meni. Täysillä mukana!